MomsofTurkey "BİLİNÇLİ ANNE MUTLU ÇOCUK OKULU"


11 Şubat 2017 Cumartesi

"BİLİNÇLİ ANNE MUTLU ÇOCUK OKULU"

HAYATA BİLİNÇ KATAN DÜŞLER AKADEMİSİ


Lansman programımızı yaklaşık 150 anne ve toplamda 220 kişilik katılımı ile tamamladık. Harika geçen organizasyonumuzda bize destek olan tüm destekçi ve sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederim.

Biz bir hayal kurduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı büyümeleri için doğum öncesi süreçten başlamak itibari ile annelerin bilinçlenmesi adına çeşitli eğitim programları hazırladık. Bir diğer misyonumuz da kadınların çalışma hayatına katılmalarını sağlamak üzere girişimciliği annelere tanıtabilmekti.

Beylükdüzü Belediyesi Yakuplu Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz MomsOfTurkey "Bilinçli Anne Mutlu Çocuk Okulu" lansman programımızdan kareler...


 Lansman sonrası konuşmacılarımızla Beş Bıçak Steak House da lasnman değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. İnanılmz keyifli ve lezzetli bir mekan olduğunu belirmeliyim.Fotoğraflarımızı @fotoğrafannesi çekti ve gerçekten çok emek verdi.

Ben büyük bir ilgi ile ünlü blogger girişimci anne Alev Şenol ile yeni çıkaracağı kitabı ile görüşme yapma fırsatı yakaladım. Sözleşme koşullarımızı, Alev hanımın kitap proje içeriğini konuştuk. Sımsıcak gülümsemesi, sıcacık yüreği ile kesinlikle her kadının hayatına dokunan muhteşem bir enerjiye sahip Alev Hanım. Ayrıca Alev Şenol u instagramdan @alev_senol hesabından takip ederek anne çocuk ve iş kadını kreasyonlarını görmenizi öneririm. Her bir parmağında ayrı ayrı marifetleri olan Alev Şenol'un aynı zamanda Uçan Kuş Tv de iş kadını ev kadını diye programı var.


Elbette MomsofTurkey e yürekten inanıp yanımızda olan Alev Şenol ile röportaj yapmadan geçemezdim. Yakında röportaj detaylarını bloğumda paylaşacağım.



Bir diğer anne çocuk kategori yazarı Pınar Holt ile söyleştik. Kendisinin en çok eleştiri aldığı "uzmanlık" "diploma" "denklik" vb konuları açık yüreklilikle konuştuk ve bu röportajda oldukça verimli geçti.



Biz kalabalık bir konuşmacı kadrosuna sahip ekibiz MomsOfTurkey olarak.
Keşke tüm yol arkadaşlarımız yanımızda olabilseydi fakat ancak pek çoğu şehirdışında ikamet ettikleri için lasnman kahvaltımıza katılamadılar. Buna rağmen işte bu kadar kalabalık bir kadro ile projemize ilk adımı attık.



Buraya kadar gelmişken bizi misafir eden eşsiz lezzetlerine hayran kaldığım Beş Bıçak Steak House un kurucularına da aklıma gelen tüm sruları yönlendirdim. Arkadaşlar Marmara bölgesindeyseniz ısarla öneriyorum mutlaka gidin. Eşsiz bir lezzet şöleni yaşayacağınıza emin olabilirsiniz. Kalite ve lezzet odaklı bu mekanı en kısa zamanda İzmir'de de görmeyi çok isterim.


Ve @fotoğrafannesi bu eşsiz fotoğraflarla günümüzü ölümsüzleştirdiği gibi güzel gözleri ve gülen yüzü ile günümüzü de aydınlattı.

Veeee.
Projemizin sessiz kahramanı... O kadar çok emek verdi ve bizlere o denli yardımcı oldu ki teşekkür ile ödenmesi mümkün değil. @beylikduzununanneleri Gözde hanım hem güzel hem de projemizin kahramanlarından.


Muhteşem bir lasnmanın ardından iç huzuru ile günü tamamladık.

İzmir'den kalkıp gelen @Uzm.Canan Çam yüreğine sağlık arkadaşım.

Ve proje ortaklarım Sercan İnal & Öniz Arlat İşbilen iyi ki bu hayali kurduk!

Pınar Yeşiltay Sevim
11.02.2017
İstanbul

1 yorum

  1. Harika görünüyor herşey emeklerinize sağlık
    Ekip mükemmel bir enerji içinde inşallah tüm Türkiye ye faydalı olacaktır bu muhteşem ekip
    Sevgiler

    YanıtlaSil

© Okuyan Anne - Yeni Nesil Annenin Kitaplığı
Maira Gall
Okuyan Anne - Yeni Nesil Annenin Kitaplığı - ©

Blog Tasarımı

Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kullanılması
5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.