“Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir”


28 Haziran 2016 Salı

“Bir Çocuk Gelişir,
Dünya Değişir”


21. yy kadınlarından beklenenler her geçen gün artarken, en zor soru her zaman annelikten geliyor.
Neye yetişeceğini artık şaşırmış durumda olan annelerin bilimsel ve güncel YOL HARİTASI’nı yeni nesil yazar “Uz. Canan Çam” sunuyor !


Genç yazar Canan Çam’ın Haziran ayında satışa sunulan ilk kitabı; ‘’Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir’’, günümüz annelerine kılavuz niteliği taşıyor. Gebelik sürecinden başlayarak, ergenliğe varıncaya dek, annelerin gereksinim duyacağı çocuk gelişimine dair pek çok bilgiyi akıcı bir üslup ve bilimsel bir gerçeklikle sunuyor.

Ay ay çocuk gelişimi bilgileri, dönem dönem gelişim evreleri, kardeş kıskançlığı, uyaran zenginliği, ahlak gelişimi, okula hazırlık ve okul süreçleri, anne-baba tutumları, istismar ve çocuk ihmali gibi hayati konulara özgün bir anlatımla yer veren Canan Çam,  Mart 1986 Düzce doğumlu. Bilgiye hep aç olması, hiperaktif yapısı ve öğrendiklerini paylaşma isteğiyle çok sevdiği çocuklarla kendisine bir hayat kurdu.

Mesleğinin Temelleri 2009 yılında, Kıbrıs’ta atıldı. “Cyprusİnternational Üniversity’de” eğitimine başladı. Eğitime ve çocuklara dair gözlemlerini ve birikimlerini tamamen hobi amaçlı olarak yazmaya başladı.Aldığı olumlu tepkiler onu yüreklendirdi ve bu kitabı yazmaya karar verdi. Öğrenciliği sırasında birçok sosyal sorumluluk projesinde çalıştı.Okulunda. üstün başarısından dolayı “Şeref Belgesi” alarak mezun oldu. Mezuniyetinin ardından çok sevdiği Kıbrıs’tan ayrılarak İzmir’e döndü. Geleceğe dair planları şekillenmeye başlamıştı.
Bugün, 2009 yılında kurduğu hayallerini hep bir adım daha ileriye götürmek için çalışıyor. Eğitimde araştırmacı olması ve aileleri daha iyi tanıma isteğiyle 9 Eylül Üniversitesi “Aile Eğitimi Ve Danışmanlığı” Yüksek Lisans programına başladı.

İnsanlara özelliklede çocuklara  yardım etmek ona huzur veriyor.  İşine duyduğu aşkla geleceğine yön veriyor. Başarılı ve sevgi dolu bir gelecek için çabalıyor ve çalışıyor.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı koşullarda büyümesi ve yetişmesi adına elinden gelenin en iyisini yapıyor.Aileleri de eğitimin güçlü bir parçası yapmak gerçekleştirmek istediği çalışmaları arasında.


Haziran 2016 ‘da Cenevre Fikir Sanat Yayıncılık’tan satışa sunulan kitabı online olarak da http://www.dr.com.tr, http://www.kitapyurdu.com, http://www.hepsiburada.com adreslerinden ve tüm kitabevlerinden temin edebilirsiniz.




Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Okuyan Anne - Yeni Nesil Annenin Kitaplığı
Maira Gall
Okuyan Anne - Yeni Nesil Annenin Kitaplığı - ©

Blog Tasarımı

Bu sitede yayınlanan yazılar ve resimlerin izinsiz kullanılması
5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasına aykırıdır.